středa 19. prosince 2012

Hodnocení hráčů - Podzim 2012

Hvězdy, dříči, smolaři i ztracenci - prostě Modrý Svině. Jak se vedlo jednotlivým hráčům v sezóně Podzim 2012? Hodnoceni jsou pouze ti, kteří odehráli více než třetinu zápasů.


Anton Olkhovoy: V defenzívě se sice občas nevyvaroval chyb, ale ochota jít do jakéhokoliv souboje a výborná hra hlavou z něj dělají dominantní článek obrany. Jeho takřka nevyčerpatelný fyzický fond z něj navíc dělá i důležitou součástku útočných operací, kde vedle dobré přihrávky dokáže přispět i gólově, byť na podzim tolik štěstí neměl. Fotbalem navíc žije a nevynechá žádný zápas.

Nejlepší zápas: Prase FC
Hodnocení: 2-

Otakar Duben: Pokud hrajeme proti soupeři praktikujícímu poziční hru, dokáže kolem vápna uplatnit své kilogramy. Jakmile ale protivník dokáže kombinovat a hraje na rychlé brejky, mívá pravidelně zejména rychlostní deficit. Pravidelná docházka vždy patřila k jeho přednostem, kvůli absencím ostatních je ale nucen často hrát víc, než by bylo na této úrovni nutné.
Nejlepší zápas: Cerveza 18.FC
Hodnocení: 4

Pavel Řeháček: V jednom zápase (Ya Basta) zazářil, další (Morová rána) vyloženě pokazil, ani v dalších dvou se nevyvaroval laciných branek. To je víceméně v kostce celý Pavlův přínos, na jeho poměry tentokrát podprůměrný. O část sezóny ho připravilo zranění, další zápasy vynechal kvůli nutkavé potřebě chodit na Spartu. Výkony u něj hodně stojí na tom, jak moc ho zápas baví, a na podzim tomu tak asi ve většině případů nebylo...
Nejlepší zápas: Ya Basta!
Hodnocení: 3-

Michal Malý: Na podzim prakticky neviditelný. Pouze poloviční účast na zápasech, žádný bod a snad jen tradiční aktivita při napadání mu zůstala. S návratem na sever města by mohla jeho přítomnost mít vzrůstající tendenci. Každopádně musí přidat...
Nejlepší zápas: Prase FC
Hodnocení: 3-

Tomáš Rosenberger: Vzhledem k okolnostem se musel chopit dirigentské taktovky v zadních řadách a uplatnil svůj výborný přehled a předvídavost. Do ofenzivních akcí se tolik nepouštěl, přeci jen rychlost už není jeho největší devízou. Nakonec se do střelecké listiny zapsal pouze jedenkrát, ale zato šlo a navýsost cenný příspěvek - zásah proti Albuquerque nejenže přispěl k vymazání třígólového manka, ale hlavně byl Tomášovým jubilejním stým v našem dresu...
Nejlepší zápas: Albuquerque tuplaks 
Hodnocení: 3

Ivo Kurhajec: Po skvělém jaru přišel trochu útlum, který se ovšem očekával. O úroveň výš neměl tolik času na kličky a prostoru pro individuální akce a proto také skóroval pouze jednou. Mnohem více se osvědčil jako tvůrce hry a hlavně nahrávač, hned pět gólových akcí neslo jeho zásadní příspěvek, v tomto směru neměl v týmu konkurenci.
Nejlepší zápas: Morová rána 1.FC 
Hodnocení: 2-

Matěj Kuncíř: S ohledem na absentujícího Pavla naše podzimní brankářská jednička a zároveň druhý nejlepší střelec týmu, k čemuž mu stačily tři zápasy v poli. Vzhledem k herní univerzálnosti a vždy stoprocentnímu nasazení na hřišti nezpochybnitelný lídr, obrana si ale musí zvykat na jeho čím dál častější absence.  Jediná, zato však kardinální výtka směřuje k jeho hrubě selektivnímu chování ke spoluhráčům, které "obětem" jeho emocionálních výlevů nejenže nepomůže, ale ještě je oprávněně naštve.
Nejlepší zápas: Cerveza 18.FC
Hodnocení: 2

Petr Gregor: Spolehlivý obránce s na své poměry vcelku solidní docházkou. Proti Ya Bastě bavil přihlížející "technickými finesami", v zápase s Albuquerque se připomněl jako nahrávač, když asistoval u Tomášovy jubilejní trefy. Nejen jako důležitý článek pozápasových hospod má své místo v týmu stále jisté.
Nejlepší zápas: Ya Basta!
Hodnocení: 3

Mirek Woth: Skvělý technik, kterého téměř nejde odstavit od míče a pokud jeho přednosti tým správně využívá, tak je k nezaplacení. Nám se to ovšem zvlášť ve druhé polovině podzimu příliš nedařilo, navíc jsme Mirka museli při Pavlových absencích dvakrát obětovat do branky. Směrem dopředu velmi platný, rozhodně ale musí zapracovat na defenzivní činnosti. 
Nejlepší zápas: Ya Basta!
Hodnocení: 2-

Michal Vrtiška: Střelecká kometa první poloviny sezóny. Uvedl se přímo fantasticky, hned v prvním zápase sestřelil Dodo´s kings hattrickem, za tři utkání pak stačil nasbírat šest branek, z toho pět v řadě. Pak ještě dvěma góly zajistil vítězství nad Prasetem, kde navíc ukázal i dobré defenzivní vlohy, když ustrážil nebezpečného exligistu Slezáka. Pak se však přestal prosazovat, stejně jako  zbytek týmu, byť svou aktivitou, nasazením a na naše poměry velmi slušným fyzickým fondem byl nadále velmi platný.
Nejlepší zápas: Dodo´s kings
Hodnocení: 2

Jirka Škrábek: Nelze říct, že by nedřel a nebojoval, ale žádný vstřelený gól a pouhé dvě asistence v devíti zápasech jsou na útočníka málo. Paradoxně ho často sráží až přílišná snaha, touha prosadit se za každou cenu vede k tomu, že většinou nezvolí ideální řešení konkrétní situace. Potřeboval by se trochu uklidnit a chytit se jedním, dvěma góly, aby si začal více věřit.
Nejlepší zápas: Dodo´s kings
Hodnocení: 3-

Žádné komentáře:

Okomentovat