neděle 20. prosince 2009

Sezónní hodnocení hráčů - Podzim 2009

Hvězdy, dříči, smolaři i ztracenci - prostě Modrý Svině. Jak se vedlo jednotlivým hráčům v sezóně Podzim 2009?

Lukáš Klimek: Střílel góly, připravoval šance a na jeho spolupráci poslepu s Jirkou byla radost pohledět. Bohužel s docházkou už to bylo o něco horší, chyběl na některých důležitých zápasech a ani obraně to nebylo úplně stoprocentní, občas se přimotal k smolnému gólu. Aktivitou směrem dopředu si to ale stoprocentně vynahradil.
Hodnocení: 2

Otakar Duben: Původně náhradník se vrátil do hry hlavně zásluhou absencí ostatních a nakonec si díky záskokům v brance a na hrotu útoku vyzkoušel během sezóny všechny hráčské posty. Nejlépe se ale určitě cítil v obraně, kde s různou mírou úspěšnosti odehrál prakticky celý podzim. Jen byť jediný bod alespoň za přihrávku mu chyběl ke spokojenosti.
Hodnocení: 3-

Pavel Řeháček: Ne že by Pavel odehrál nějak výrazně nepovedený podzim, narozdíl od jara ale nebyl tou dominantní postavou, která rozhoduje o výsledku zápasu a když má svůj den a sama nechce, tak gól prostě nepustí. Navíc sezónu bez jediného čistého konta už dlouho nepamatuje, což je na gólmana jeho kvalit možná trochu málo.

Hodnocení: 2-

Vítek Zahradník: Veškeré pokusy o zapsání Vítka do střelecké tabulky skončily neúspěchem, ortodoxní obránce zkrátka raději gólům zabraňuje. A nejspíš mu to vůbec nevadí, po boku Matěje s Lukášem odehrál vcelku povedenou sezónu, kterou vyšperkoval na své poměry nebývalou produktivitou, přihrál celkem na tři branky, navíc takřka neabsentoval.
Hodnocení: 2-

Jirka Dymák: Možná mohl být jedním z velkých hrdinů a být tak hodnocen v úplně jiných konotacích, jenže to by si nesměl v polovině sezóny vybrat slabší chvilku. Nevysvětlenou absencí na dvou zápasech, které jsme tak museli odehrát bez střídání, neukázal zrovna dvakrát následováníhodný přístup, zvlášť když obvykle jde v tomto ostatním příkladem.
Hodnocení: 2

Tomáš Rosenberger: Po dlouhých pěti sezónách znovu vyhrál týmovou produktivitu, i když hlavně díky bodům získaným v přáteláku. Střelecky se prosazoval více ze začátku sezóny, v listopadových gólových hodech spíše šance připravoval, i proto dokázal překonat loňský Matějův rekord v počtu gólových přihrávek. Navíc nahradil Martina na postu útočníka do vápna.
Hodnocení: 2

Matěj Kuncíř: V jeden moment připravuje na polovině soupeře tutovku spoluhráči a nebo zkouší zakončit sám, vzápětí skluzem na poslední chvíli obětavě hasí nebezpečí před vlastní brankou. Historický první král střelců "naší" skupiny zvlášť v druhé polovině podzimu na hřišti dominoval a po zásluze získal své již čtvrté ocenění pro hráče sezóny.
Hodnocení: 1

Petr Gregor: Neukázal se jako žádný kanonýr, ani neudivoval vytříbenou technikou. Ale to se od něj také ani nečekalo. Jeho přínos spočíval v poctivé černé práci na postu, na kterém jej bylo zrovna potřeba a stálosti a spolehlivosti nejen ve výkonech, ale hlavně v docházce. Jednoznačně nejpříjemnější překvapení uplynulé sezóny.
Hodnocení: 2-

Ivo Kurhajec: Matějův spoluhráč z Klecan zapadl do týmu přesně jako dílek do puzzle, už v přípravě se uvedl hattrickem a v dobrých výkonech pokračoval i nadále. Nakonec z toho bylo velmi slušných pět ligových gólů a ani v obraně si nevedl nejhůře. Jen ta neomluvená absence na zápase s Cervezou výsledný dojem trochu kazí.
Hodnocení: 2

Žádné komentáře:

Okomentovat