sobota 17. dubna 2010

Nejhorší start v historii

Páteční ostudná porážka 0:6 od Kalparty pouze završila historicky nejhorší start Modrých Sviní do hanspaulské sezóny. Ani v tragické první sezóně, ani během sestupového Jara 2008 jsme neměli po třetím kole na kontě bodů nulu.

Na jaře 2003 jsme zabodovali ve třetím kole proti záběhlickým Piranhím a vyválčili nakonec jediný bod sezóny, před dvěma lety nás v podobné situaci spasily dva Lukášovy góly a Efficenzu jsme porazili 2:0. Obě sezóny však nakonec skončily velkým neúspěchem, dokážeme se tentokrát vzepřít osudu?

3 komentáře:

  1. Hlavne ze jsme vsichni zdravi a mame se dobre. kvuli fotbalu se svet nezbori ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Někdo tu zaspal dobu. Pomalu ale jistě přestanou být pro většinu lidí Modrý Svině a fotbal smyslem života. Jsou důležitější a lepší věci. Pokud chceme tento tým udržet, musíme se tomuto trendu přizpůsobit. Modrý Svině musí nabízet právě ten doplněk života a neodrazovat, jako se o to tento blog snaží.

    OdpovědětVymazat
  3. Kunca: to tu rozhodně nikdo netvrdí...:-) Já jen komentuju zajímavosti a důležitý věci okolo týmu... Anonym: co se takhle podepsat, hrdino? Pokud bys byl vnímavější, došlo by ti, že právě tenhle blog kritizuje věci a kroky, který by mohly vést k ohrožení budoucnosti Sviní a rozhodně nikoho od ničeho neodrazuje... A že ten, kdo se snaží o stálej vývoj týmu, aby nezkostnatěl a pomalu se nerozpadl, jsem právě já, mi přijde možná trochu trapný připomínat... Ale jinak dík za téma pro další příspěvky...

    OdpovědětVymazat