sobota 7. července 2012

Hodnocení hráčů - Jaro 2012

Hvězdy, dříči, smolaři i ztracenci - prostě Modrý Svině. Jak se vedlo jednotlivým hráčům v sezóně Jaro 2012? Hodnoceni jsou pouze ti, kteří odehráli více než třetinu zápasů.



Anton Olkhovoy: Pan Nenápadný se za pouhé čtyři sezóny potichu vypracoval v jednoho z klíčových borců týmu. Stoprocentní docházka vždy potěší a šest branek je na obránce velmi slušný počin. Čtyři z nich navíc byly vítězné, což je vyrovnaný klubový rekord! Mnohem důležitější ale bylo to, co na první pohled možná vidět není. Spousta obětavé černé práce, desítky vyhraných hlaviček a osobních soubojů, to vše bylo základem pro nejlepší sezónu naší defenzívy za poslední roky.
Nejlepší zápas: Sorry FC
Hodnocení: 2

Otakar Duben: O začátek jara přišel kvůli zdravotním problémům, takže své obvyklé pravidelné docházce se tentokrát ani nepřiblížil. Jinak ale prožil spíš lepší sezónu, bylo vidět, že sedmá liga mu sedí přeci jen o něco víc... S rychlostí to ale není žádná sláva, a pokud nemáme dost hráčů na střídání, mívá problém.
Nejlepší zápas: Albuquerque tuplaks
Hodnocení: 3

Pavel Řeháček: Poslední zápas s Válcovnami plechu se mu sice moc nepovedl, ale na celkovém hodnocení to nic nemění. Po dvou slabších sezónách opět zazářil, vychytal rekordních osm výher a průměr 1,42 je u prvního gólmana nejlepším číslem od postupu do 7. ligy před šesti lety. Nulu sice vychytal jen jednu, ale k dalším měl blízko, jen mu občas nepomohla obrana. Nejdůležitější však je, že se na něj mohl tým až na jednu výjimku vždy spolehnout.
Nejlepší zápas: Suchdol sabres B
Hodnocení: 2

Michal Malý: Poslední roky ho bohužel dost limitují zranění a zápasy už nepřibývají tak rychle jako dřív, když už ale je schopen hry a dorazí, vždy si odvede svůj standard. Tedy mnoho poctivé práce při napadání a obligátní jednu vstřelenou branku, která však obvykle aspiruje na nejdůležitější trefu sezóny. Proti Albuquerque si připsal za cenu zranění důležitý první gól, který pomohl k vítězství a návratu na správnou vlnu po zápase se Skifem...
Nejlepší zápas: Albuquerque tuplaks
Hodnocení: 3

Tomáš Rosenberger: S ohledem na své vlastní limity a také kvůli Matějovým častým absencím se stáhnul do obrany a týmu i jemu to prospělo. Na stoperu vynikal přehledem, dokázal si dirigovat spoluhráče a také v pravou chvíli zaútočit. A když ho bylo potřeba v ofenzívě, ukázal, že góly dávat rozhodně nezapomněl, zápas s Kulvou rozhodl prakticky sám. Ke stovce branek v modrém dresu mu chybí už jen jediný zásah.
Nejlepší zápas: Kulva PVC
Hodnocení: 2-

Ivo Kurhajec: Po třech hodně mizerných sezónách vstoupil do jara ve velké formě a v první polovině sezóny doslova zářil. Neobešla se bez něj prakticky žádná naše nebezpečnější akce, a i když postupem času se svého drajvu ubral, statisticky se přesto podílel na více než polovině gólů, které jsme v sezóně vstřelili. Krom toho překonal letitý Tomášův rekord v počtu asistencí za sezónu a jako první po dvou letech dokázal získat v jednom utkání čtyři body. O hráči sezóny tak, už vzhledem k jeho markantnímu zlepšení, nebylo tentokrát pochyb.
Nejlepší zápas: Severní vítr je krutý!
Hodnocení: 1-

Matěj Kuncíř: Jeho přínos týmu se dá jen obtížně zpochybnit, na jaře však nebyl úplně nejdůležitější postavou, byť pět gólů není zrovna zanedbatelná bilance. Nebyla to však jeho vina, práce měla bohužel přednost a tak mohl odehrát jen polovinu zápasů. Týmu to naštěstí neublížilo, paradoxně všechna utkání bez Matěje vyhrál. Není však pochyb o tom, že na podzim s ním budeme silnější.
Nejlepší zápas: Terasy KFC A
Hodnocení: 2

Jirka Dymák: I on začátek jara zmeškal kvůli zdravotním problémům. Pozice v útoku vcelku pravidelně střídal s obranou, prostě zaskakoval tam, kde to bylo momentálně potřeba. Hlavně zkraje sezóny mu seděla spolupráce s Ivošem, která přinesla celkem pět gólů, lepší dvojici v tomto směru jsme neměli. Při Matějových absencích patřil k lídrům na hřišti a nebyl snad zápas, který by se mu vyloženě nepovedl.
Nejlepší zápas: Suchdol sabres B
Hodnocení: 2

Mirek Woth: Nováček v našem dresu naskočil až do závěru sezóny, kdy jsme po zraněních Jirky Vojíře a Michala nutně potřebovali posilu do útoku a Jirka Škrábek by si měl pořádně drbat hlavu, že si na Mirka nevzpomněl mnohem dřív. Ze čtyř odehraných zápasů se nedá příliš hodnotit, někdy bylo vidět, že si teprve zvyká na styl hry a spoluhráče. Přesto v každém utkání bodoval, slušnou techniku ukázal a až se mu podaří prolomit střeleckou smůlu, bude ještě platnější...
Nejlepší zápas: Válcovny plechu MS FC
Hodnocení: nehodnocen

Jirka Vojíř: Smolař sezóny. Po vcelku povedeném představení na Svině Cupu nic nenasvědčovalo tomu, že se jeho angažmá smrskne nakonec na pouhé tři zápasy. Proti Severnímu větru se třemi body výrazně zasloužil o naši výhru, jenže pak ho skolilo nachlazení. V zápase se Suchdolem, který jsme odehráli bez střídání, nedoléčený bojoval statečně na hrotu, pak se vrátil až proti Skifu, jenže zlomil si ruku a sezóna pro něj skončila. Hostování se rozhodl neprodloužit a na podzim chce raději vypomáhat svému bývalému klubu. Jeho návrat je v tuto chvíli spíš nepravděpodobný...
Nejlepší zápas: Severní vítr je krutý!
Hodnocení: nehodnocen

Jirka Škrábek: Střelecké prokletí prolomil čtyřmi góly na turnaji, pak skóroval i v prvním ligovém zápase, a vše se opět vrátilo do starých kolejí. Neúnavný bojovník, který ale až příliš často ztrácí míče, nedokázal dalších šest zápasů trefit ani prázdnou branku. Až v závěru zase zabral, krásným gólem načal obrat proti Los Muchachos a trefil se i proti Rival clubu. Právě na tyhle zápasy by měl na podzim navázat, zatím to pořád vypadá, že hraje trochu se zataženou ruční brzdou.
Nejlepší zápas: Rival club FC A
Hodnocení: 3

2 komentáře:

  1. más tam chybu jako brno :-)

    OdpovědětVymazat
  2. tomu říkám konkrétní a srozumitelná připomínka...:-) jinak už sem ji opravil...

    OdpovědětVymazat