neděle 18. července 2004

Sezónní hodnocení hráčů - Jaro 2004

Hvězdy, dříči, smolaři i ztracenci - prostě Modrý Svině. Jak se vedlo jednotlivým hráčům v sezóně Jaro 2004?

Martin Viták: I kdyby za celou sezónu nechytil jedinou střelu, bude pro něj letošní jaro velkou výhrou. Vítězstvím nad sebou samotným, nad svým zraněním. Občas sice pustil laciný gól, přesto tým podržel a v 8. kole proti Práčatům se dočkal i první výhry.
Hodnocení: 3

Otakar Duben: Na dvou nejlépe hodnocených zápasech sezóny chyběl, i to něco vypovídá o jeho přínosu. Snahou se talent nahradit nedá a on sám to dobře ví. Má na svědomí několik gólů v naší síti, v zápase s Práčaty připravil Martina o čisté konto.
Hodnocení: 4

Matěj Kuncíř: Nastoupil, když nás trápil akutní nedostatek hráčů a nikdy nezklamal. Jeho přehled a zkušenosti ze 4. ligy byly pro nás velkým přínosem. Už v průběhu sezóny se domluvilo, že v případě rozpadu Veltěže zůstane v příští sezóně nastálo.
Hodnocení: 2

Ondra Mates: Střední obránce, jak má být. Občas se nevyhnul nevynuceným chybám, ale jinak byl jistotou. Navíc dokázal vyvést míč, dobře přihrát a jeho nákopy před branku nám několikrát přinesly gólový efekt.
Hodnocení: 2

Jakub Růžička: Nalevo, napravo, v útoku - tohle dilema „Růža“ vůbec neřešil. Ať nastoupil kdekoliv, odvedl si svoje, neúnavně kmital po obou lajnách, hrál dobře dopředu i dozadu. Na začátku sezóny se probojoval do základní sestavy a už v ní zůstal.
Hodnocení: 2

Michal Stodola: Jiný by si to namířil přímo k brance soupeře, ale Michal by akci bez jediné kličky asi nepovažoval za úspěšnou. Občas mu to nevyšlo, zpomaloval hru a chybou poslal soupeře do přečíslení. Větší část sezóny promarodil s kolenem.
Hodnocení: 2-

Marek Viták: Marek neměl v této sezóně příliš příležitostí ukázat své umění. Zpočátku nastupoval pravidelně, proti Pivoji skóroval dvakrát a nejméně tři další tutovky zahodil. Poslední čtyři zápasy vynechal kvůli zranění lýtkového svalu.
Hodnocení: 2-

Honza Voldán: Velice vzácná návštěva na našich utkáních. V první sezóně téměř nechyběl, ale za poslední rok odehrál pouhých pět zápasů. Tuto sezónu na sebe upozornil jen proti týmu CSKA 2001, když z autu přihrál na gól Michalu Stodolovi.
Hodnocení: 4-

Vítek Zahradník: Kvůli nemoci vynechal polovinu sezóny a hned při svém debutu asistoval u výprasku s Holešovicemi. Na levém okraji obrany nahradil Marka Vitáka a odehrál svůj standard, i když asi pamatuje lepší období.
Hodnocení: 3

Petr Gregor: Zazářil hattrickem proti Pivoji, ale pak jako když utne. Do konce sezóny se netrefil už ani jednou a jeho výkony měly spíše sestupnou tendenci. Neproměňoval vyložené šance a příliš nepomáhal ani v defenzívě.
Hodnocení: 3

Matěj Komanec: Objev sezóny. Své střelecké prokletí zlomil hned v prvním zápase a i pak pokračoval v sympatických výkonech. Měl lví podíl na prvních dvou výhrách v sezóně a pomohl k důležitému vítězství nad Regentem.
Hodnocení: 2-

Michal Malý: První polovina sezóny se mu vydařila i díky tomu, že nastupoval v brance, kde by se mohl uplatnit daleko lépe než v útoku. Zkraje sezóny vytvořil klubový rekord se 128 minutami bez obdrženého gólu.
Hodnocení: 2-

Martin Mates: Vynikal nejen svou výškou. I když nebyl nikdy kapitánem, má u spoluhráčů určitý respekt a na hřišti je vždy jedním z lídrů. Na prvních zápasech chyběl, v druhé části sezóny byl tahounem týmu, zvlášť když Tomášovi zvlhl střelecký prach.
Hodnocení: 2

Tomáš Rosenberger: Infant terrible Modrých Sviní. Svý-mi zápasovými excesy připomínal Alana Smítne, zlobivé dítě anglického fotbalu, který kromě gólů stejně pilně sbíral i karty. Ale když „Róza“ dokázal udržet nervy na uzdě, byl téměř k nezastavení.
Hodnocení: 2-

Vojta Sůva: Další ze vzácných exemplářů s velmi omezeným výskytem. Jedinou výraznější stopu po sobě zanechal v zápase proti Pivoji, když patičkou nabídl poslední branku utkání Marku Vitákovi, v ostatních utkáních se takřka vůbec neprosazoval.
Hodnocení: 4-

Žádné komentáře:

Okomentovat