úterý 14. prosince 2010

Hodnocení hráčů - Podzim 2010

Hvězdy, dříči, smolaři i ztracenci - prostě Modrý Svině. Jak se vedlo jednotlivým hráčům v sezóně Podzim 2010? Hodnoceni jsou pouze ti, kteří odehráli více než třetinu zápasů.

Anton Olkhovoy: Na posily jsme měli až na drobné výjimky vždycky docela štěstí a Tomáš, který svého kolegu mezi Svině přivedl, měl dobrý odhad i tentokrát. Anton vedle příkladné docházky vynikal hlavně bojovností a obětavostí a s týmem se postupně bez problémů sžil. Lukáše sice produktivitou úplně nenahradil, přesto v posledních dvou zápasech dokázal spolehlivý obránce přidat i gólovou nadstavbu.
Nejlepší zápas:
Atlético Cerveza
Hodnocení: 2-

Otakar Duben: Hráč základní sestavy z nouze a občasný brankář z ještě větší nouze. Za normálních okolností by si asi příliš nezahrál, jenomže tento tým už si skoro ani nepamatuje, co to ty "normální okolnosti" jsou. Takže pokud čirou náhodou nevynechá, zahraje si vždycky, s herním projevem a hlavně fyzickým fondem je to už ale mnohem horší a horší to bude nejspíš čím dál víc...
Nejlepší zápas: Atlético Cerveza
Hodnocení: 4

Pavel Řeháček: V prvních zápasech tolik nevynikal, ale zároveň ani výrazně nechyboval. Páté kolo a premiérová výhra znamenala zlom, od té chvíle jsme měli v zádech opět velkou jistotu. Vše vyvrcholilo v předposledním kole, kdy Pavel naprosto chladnokrevně zničil sebevědomí celému týmu Atlética Cerveza a zajistil nám tak místo v první polovině tabulky. Výsledný dojem sice výrazně kazí vyloučení z posledního kola, ale faktem je, že na podzim prostě nikdo lepší nebyl. Tečka.

Nejlepší zápas: Atlético Cerveza
Hodnocení: 2

Michal Stodola: Mistr odchodů a návratů prožil nejspíš svou nejlepší sezónu v týmu. Možná za tím bylo šťastné očekávání druhého potomka, možná větší chuť do hry, každopádně Michal byl v první polovině sezóny jedním z těch, kteří nás drželi nad vodou a k dobrým výkonům dokázal přidat i branky. V posledních kolech už nám pomoci nemohl, ale to mu nelze ani v nejmenším vyčítat - rodina má zkrátka přednost...

Nejlepší zápas: Fugas CF B
Hodnocení: 3

Tomáš Rosenberger: Jako tradičně sezóna bez jediné absence, tři vítězné góly a dělené první místo v bodování. To všechno dělá z Tomáše prakticky nepostradatelnou personu současného týmu. Navíc v posledním utkání podzimu dosáhl na metu dvou set startů za Svině a každým zápasem posouvá hranice různých rekordů dál a dál. Se zdravím je to ovšem už horší a více možností střídání by rozhodně ocenil nejen on.
Nejlepší zápas: Don Giovanni
Hodnocení: 2-

Matěj Kuncíř: Rozjíždel se pomaleji, ale to vlastně celý tým. Pak ale znovu chytil fazónu z předchozích let, ve čtyřech kolech nasázel šest gólů, přispěl k pěti získaným bodům a měl velký podíl na tom, že jsme se zachránili už kolo před koncem. Navíc se začal i trochu krotit, co se svého projevu při zápasech týká, což bylo také jen ku prospěchu věci. Až si opět bude moct s nějkým v obraně nahrát, půjde jeho výkonnost ještě nahoru.
Nejlepší zápas: Huňáč PK
Hodnocení: 2-

Petr Gregor: Pokud nebudeme hodnotit docházku, která nikdy nebyla a nejspíš ani nebude Petrovou silnou stránkou, patřil k nejpříjemnějším překvapením sezóny. Ofenzivní stránka sice nebyla žádná sláva, ale v tomto směru se toho zas tolik nečekalo, v obraně ale zbytečně nechyboval a pomohl k důležitým vítězstvím nad Fugasem i Šejkem Peterkou. Podílem na vyrovnávacím gólu Rohožníku nás pak prakticky udržel v soutěži.
Nejlepší zápas: Rohožník United FC B
Hodnocení: 3


Richard Duben: Jaro mu vyšlo nad očekávání, uplynulá sezóna byla ale pravým opakem. Bez gólů, bez bodů, později i bez motivace. Zkrátka podzim, na který by nejradši zapomněl. Bojovnost sice jako jedinou neztratil, s ohledem na velmi úzkou lavičku mu ale jeho fyzický styl fotbalu bral až příliš sil. Atmosféra na zápasech mu také zrovna energie nepřidávala. V budoucnu může být jedině lepší, ale musí hlavně najít motivaci a chuť hrát...
Nejlepší zápas: Čelzí
Hodnocení: 4

Žádné komentáře:

Okomentovat