středa 10. března 2010

O strkání hlavy do písku...

Velmi negativní signál pro budoucnost týmu vyslalo klubové vedení v reakci na události kolem Ligového poháru. I když, reakce není asi to správné slovo, ve skutečnosti se totiž nestalo skoro nic!

Tomášovu znechucení celou situací se nelze divit, jeho komentář zůstal bez jakékoliv podpory či odezvy a zbytek vedení? Martinova věta "A co s tim máme jako dělat?" se jako adekvátní reakce skutečně brát nedá.

Není samozřejmě nutné kvůli jedné záležitosti hned pořádat hon na čarodějnice. Pro začátek by stačilo jasné vyjádření nesouhlasu s tímto přístupem a vyvinutí alespoň nějakého úsilí pro to, aby se něco takového zase dlouho neopakovalo. Nic z toho učiněno nebylo, proč?

Buď se vedení rozhodlo jít politikou appeasementu, která ještě nikdy nic dobrého nepřinesla a ustupovat rozmarům líné Svině obecné. Nebo je to dotyčným opravdu jedno, což by mohlo vést k úvahám o smyslu fungování a hlavně kompetentnosti této skupiny.

A nebo je všechno úplně jinak a nečinnost je vlastně maskovaným souhlasem? V tom případě by asi bylo lepší této komedie nechat a tým rovnou rozpustit. Protože k čemu je fotbalový klub s hráči, kteří nechtějí hrát fotbal?

1 komentář:

  1. A já myslel, že sem se k tomu vyjádřil dostatečně :p

    OdpovědětVymazat