neděle 2. ledna 2005

Sezónní hodnocení hráčů - Podzim 2004

Hvězdy, dříči, smolaři i ztracenci - prostě Modrý Svině. Jak se vedlo jednotlivým hráčům v sezóně Podzim 2004?

Martin Viták: Změna, s kterou před sezónou počítal jen málokdo. Dlouholetá brankářská jednička oporou útoku? Ale před časem ještě nemyslitelné se stalo skutkem. Martin sám cítil, že po zranění kolena už to prostě není ono a přepustil své místo Ondrovi. Od té doby zabodoval v každém zápase, ve kterém nastoupil.
Hodnocení: 2-

Otakar Duben: Po 39 utkáních se dočkal premiérového gólu a hned toho s přízviskem „hodně důležitý“. Zařídil totiž remízu s Motolem, která nás v konečném účtování udržela na třetím místě. Jako druhý v pořadí po Tomáši Rosenbergerovi načal pátou desítku startů za Svině a nenechá si ujít takřka žádný zápas týmu.
Hodnocení: 3-

Ondra Mates: Sezónu dokončil tam, kde jí začal - v brance. Původně jen záskok na poločas přáteláku odchytal kvůli absenci Martina Vitáka důležité zápasy proti Lazarethu a Yamatu a nová brankářská jednička byla na světě. Výborně si rozumí s obranou a stále si drží výtečný průměr jedné inkasované branky na zápas.
Hodnocení: 1-

Jakub Růžička: Autor gólu sezóny. V předposlední minutě utkání s Yamatem si naběhl na Rózovu přihrávku a získal pro nás nejdůležitější vítězství v sezóně. Obranné úkoly plnil s přehledem, ale snažil se i hodně podporovat ofenzívu. Škoda, že nemohl nastoupit ve více zápasech, určitě bychom s ním byli silnější.
Hodnocení: 2

Michal Stodola:
Michal zopakoval svůj jarní dvougólový příspěvek, z celkového pohledu to ale pro něj nijak zvlášť úspěšná sezóna nebyla. Kromě přáteláku s FC F*C* se mu herně dařilo, pro jeho kličky však soupeřovi obránci velké pochopení neměli. Na klíčová utkání s Novou a Motolem bohužel dorazit nemohl.
Hodnocení: 2-

Marek Viták: V nemnoha zápasech, ve kterých nastoupil, byl vždy jednou z opor týmu. Jako třetí hráč Sviní dosáhl hattricku, i když jen v utkání s podprůměrnou Pivnicí u Zpěváčků. Často se mu ale stává, že prováhá nejvhodnější čas na přihrávku a šanci „zazdí“. Možná kdyby občas hrál méně na sebe, byl by jeho bo-dový příspěvek o dost vyšší.
Hodnocení: 2

Jirka Vorba: Jirkova výsledná známka není až tak výrazem jeho herních výkonů, jako jeho celkového přínosu pro tým. Pouhé dva odehrané zápasy totiž nejsou zrovna dobrou vizitkou. V utkání se Směsí naskočil jen na jedno střídání, a tak dokázat, že fotbal hrát umí, mohl jen v zápase s Novou LFC. Snad to na jaře bude o něco lepší...
Hodnocení: 4

Vítek Zahradník: Konečně! Jako poslední člen základního kádru si připsal do statistiky alespoň bod. Jeho střelu do tyče dorazil do branky Pivnice Martin Viták. Snaha celého týmu, aby se Vítek konečně trefil a naše povzbuzování zmátlo rozhodčího natolik, že branku v zápise připsal omylem Vítkovi! Defenzivní úkoly ale plnil jako tradičně s přehledem.
Hodnocení: 2

Petr Gregor:
Ačkoliv Petrova účast na zápasech nijak oslnivá nebyla, dal dva sice šťastné, přesto důležité góly a splnil svou povinnost střelce. Proti Válcovně nás uklidnil brankou na 3:1 a v klíčovém zápase s Pivojem otevřel v 6. minutě skóre. Kdyby v koncovce častěji zachoval chladnou hlavu, mohlo to být ještě lepší.
Hodnocení: 2-

Matěj Komanec: Kdyby se hned v úvodním kole nepostavil do střely Martina Matese a kuriózně tak nevstřelil svůj pátý gól za Svině, možná že by si nezaujatý pozorovatel ani nevšiml, že za nás Matěj v této sezóně vůbec hrál. Počasí ani škola totiž jeho docházce příliš nepřály a tak se jeho zápasový účet zastavil na čísle tři.
Hodnocení: 4

Michal Malý: Typický příklad špatného výběru postu. Brankář s celkem dobrými předpoklady mrhá svým talentem v útoku, kde však na sebe upozorňuje pouze svou neschopností trefit branku z jakékoliv pozice. To, že své jediné ocenění pro nejlepšího hráče zápasu získal jako brankář, je toho snad nejlepším důkazem.
Hodnocení: 3

Martin Mates: Konečně protrhl střeleckou smůlu a stálo to za to. S průměrem dvou bodů na zápas jasně nejproduktivnější Svině, ačkoli kvůli nedostatku beků musel hrát v obraně. Většina útočných akcí ale šla právě přes něj. Nebýt minely v utkání s Pivojem, zasloužil by absolutorium.
Hodnocení: 1-

Tomáš Rosenberger: Když v utkání s Bohnicemi uviděl chvíli před koncem červenou kartu, netušili jsme, že tento moment nás v konečném účtování možná připravil o postup. Ústup ze slávy zaznamenal i na hřišti, už nebyl tak jasným vůdcem jako v minulých sezónách. Na jaře má určitě co napravovat.
Hodnocení: 3

Vojta Sůva: Výrazně zlepšil svou docházku, ale to je bohužel asi tak všechno. V útoku se prostě ne a ne prosadit. Nedokáže udržet pořádně míč a přesnou přihrávku od něj aby pohledal. V některých zápasech musel při nadbytku útočníků alternovat v obraně a ukázal, že tam by mohla být jeho budoucnost.
Hodnocení: 4

Matěj Kuncíř: Naše letní posila se uvedla skvěle - dvěma góly a asistencí v podstatě sama porazila Směs pražských es. Ve čtyřech zápasech Matěj nasbíral osm bodů a byl třetím nejproduktivnějším hráčem týmu v sezóně. Kdyby se uprostřed podzimu těžce nezranil, měli jsme určitě větší šance na postup.
Hodnocení: 1-

Žádné komentáře:

Okomentovat