úterý 18. prosince 2007

Sezónní hodnocení hráčů - Podzim 2007

Hvězdy, dříči, smolaři i ztracenci - prostě Modrý Svině. Jak se vedlo jednotlivým hráčům v sezóně Podzim 2007?

Lukáš Klimek: Spolehlivý stoper, který umí předvídat, se uplatnil jak před naší brankou, tak i ve vápně soupeře. Stát se z pozice obránce nejlepším střelcem sezóny, to si zaslouží obdiv. Cit pro výběr místa při rozích měl excelentní a dokázal v tom nahradit Matěje Kuncíře. Navíc se svou nekonfliktní povahou do týmu výborně zapadl...
Hodnocení: 1-


Otakar Duben: Že by byl u hráčů soupeře zrovna dvakrát oblíben, to se tedy říct nedá. Typický zakopávač a okopávač, který má na kontě spolehlivě více faulů než přesných přihrávek. Ale mít tým složený jen z vytříbených techniků také nejde, někdo tu černou práci dělat musí. Na svůj obvyklý standard nezahrál nejhůř.
Hodnocení: 3

Pavel Řeháček: Ve všech zápasech byl oporou, proti Ugandské ťavě dokonce vychytal nulu, teprve druhou v kariéře. Oproti jaru se také vyvaroval zbytečných kiksů, které by měly vliv na dost křehkou psychiku týmu. Jenže k čemu je tohle všechno dobré, když brankářská jednička neodchytala ani polovinu zápasů?
Hodnocení: 2-

David Straka: Na Davidově hře je vidět, že umělka mu sedí daleko víc. Na široké Zákostelní mohl uplatnit svou techniku a slušnou střelu zdálky, na nerovném kbelském hřišti dost často zbytečně ztrácel míče. Ač si to sám někdy nemyslí, tak v týmu má stále velkou budoucnost. I proto, že postupový gól opět nesl jeho podpis!
Hodnocení: 2-

Vítek Zahradník: Napsat Vítkovo sezónní hodnocení patří k nejsložitějším úkolům. Klasický obranář, jehož charakteristickou herní vlastností je poctivost, hraje totiž celých pět let v podstatě stejně. Občas se nachomýtne k hloupému gólu, jindy přes něj neprojde tank. Své místo v sestavě si ale obhájí spolehlivě...
Hodnocení: 2-

Matěj Komanec: Se svojí postavou to měl proti robustním obráncům složité, přesto ale vydatně sekundoval Michalovi v úloze pilné včelky, která poletuje po útočné polovině a snaží se soupeři ztěžovat život. K této nevděčné roli ale přidal i pár záblesků fotbalového umění, jeho přihrávky proti Hell Avalanche měly oči...
Hodnocení: 2-

Jirka Dymák: Spolupráce s Lukášem zvedla úroveň jeho hry několikanásobně. Ale nejen to, že mohl oživit vazby se spoluhráčem z Dragers, z něj udělalo nejproduktivnějšího hráče sezóny, i když gólů mohl dát určitě ještě víc. Mohl se hlavně soustředit na jediný cíl - dotáhnout sezónu k postupu. A tuto misi splnil.
Hodnocení: 2

Michal Malý: Spolehlivý záskok v brance a útočník, který za zápas naběhá stovky metrů a přitom se k němu dost často ani nedostane míč. Tuhle úlohu měl v týmu odjakživa a v této sezóně se mu dařilo ji naplňovat. Navíc už načal druhou stovku startů a ten jubilejní si osladil vítězným gólem.
Hodnocení: 2-

Tomáš Rosenberger: Vyzdvihovat jeho přístup, produktivitu a fakt, že hrál celou sezónu se zraněným kolenem, to by bylo nošením dříví do lesa. Tomáš už je v tomhle směru tak trochu týmová legenda. Ovšem jeho hře by výrazně prospěl častější oddych na lavičce, zvláště ve druhých poločasech, kdy často nestíhal a přesto nestřídal.
Hodnocení: 2-

Matěj Kuncíř: Víc než s útočníky soupeře bojoval se svým zdravím, tři zápasy vynechal kvůli nataženému svalu, navíc někde ve kbelském písku zůstaly i dva jeho přední zuby. V brance si nepočínal špatně, jenže měl smůlu na utkání, ve kterých se nám příliš nedařilo. A ani střelecky tentokrát nevynikl, naštěstí ho nahradili jiní.
Hodnocení: 2

Petr Gregor: Přístup, přístup, přístup… I kdyby hrál Petr jako Ronaldinho, tak se svojí filozofií fotbalu by v žádném týmu neuspěl. Jistě, neděle mu moc nevyhovovaly, do Kbel to má přes půl Prahy, přesto kdyby chtěl, nezůstalo by jeho hráčské konto na pouhých třech zápasech bez bodu. Má na to, ale musí prostě přidat...
Hodnocení: 3-

Žádné komentáře:

Okomentovat