čtvrtek 24. června 2010

Další oslabení obrany

Sezóna ruinovaná trablemi se sestavou je už sice naštěstí pryč, problémy se skládáním ligového kádru se ale dále prohlubují. Už teď je jasné, že na podzim nebude hrát nejlepší střelec jara a klíčový obránce Lukáš Klimek.

O jeho absenci v souvislosti s účastí na studijním programu Erasmus se ale vědělo už delší dobu. Nahradit by ho měl, alespoň co do početního stavu, Martin Viták, který se vrací po dlouhodobém zranění. Jiné jméno v kolonce příchodů zatím neregistrujeme.

Lukášova dočasná ztráta ovlivní hlavně obranu, která bude na podzim hrát v jiném složení, doplněná hráči, jejichž primárním zaměřením na hřišti je útok. O tom, nakolik to ovlivní její už na jaře nepříliš ideální funkčnost, můžeme zatím pouze spekulovat.

Problémy s úzkým kádrem nás nebývale trápí už celé dvě sezóny. Přesto je tato skutečnost neustále bagatelizována a upozaďována, ačkoliv nás pravidelně stojí body, slušné výsledky a často i dobrý pocit ze hry. Jak dlouho se ještě budeme tvářit, že tento problém neexistuje? Do první kontumace?

7 komentářů:

  1. Sezóna s Otou je už sice naštěstí pryč, problémy se ale dále prohlubují. Už teď je jasné, že na podzim bude hrát.

    O jeho účasti se ale vědělo už delší dobu. Doplnit by nás měl, alespoň co do početního stavu. Jeho jméno v kolonce odchodů zatím neregistrujeme.

    Otova dočasná účast ovlivní hlavně obranu, která bude na podzim hrát v jiném složení, doplněná hráči, jejichž primárním zaměřením na hřišti je útok. O tom, nakolik to ovlivní její už na jaře nepříliš ideální funkčnost, můžeme zatím pouze spekulovat.

    Problémy s Otou nás nebývale trápí už celých patnáct sezón. Přesto je tato skutečnost neustále bagatelizována a upozaďována, ačkoliv nás pravidelně stojí body, slušné výsledky a často i dobrý pocit ze hry. Jak dlouho se ještě budeme tvářit, že tento problém neexistuje? Do první kontumace?

    OdpovědětVymazat
  2. mav: tady chce být někdo vtipnej, co? :) Ale musím uznat, že to není špatný, akorát si to brácha nesmí brát osobně (Richi)

    OdpovědětVymazat
  3. Hehe, kdopak to asi muze byt :-DDD

    OdpovědětVymazat
  4. Nabízí se otázka. Mám tenhle výplod chorýho mozku komentovat nebo se jenom shovívavě pousmát? Nejspíš to druhý... Protože pokud někomu primárně vadí cokoliv, co dělám nebo píšu, aniž by proto měl nějakej relevantní důvod, je to jeho problém, ne můj...:-)

    OdpovědětVymazat
  5. myslim ze hlavnim duvodem proc sem chodit sou komentare.. tenhle me pobavil dost :D timto dekuji zahadnemu mav za zprijemneni pracovni doby.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak aspoň že něco tě pobaví...

    OdpovědětVymazat